1.Ознайомлення з кондитерським підприємством. Інструктаж з безпеки праці та пожежної безпеки.
2. Підготовка до виробництва сипучих продуктів.
3. Підготовка яєць та молока до виробництва.
4. Підготовка жиру до виробництва.
5. Приготування фаршів : з м'яса, ліверу.
6. Приготування фаршів : з риби.
7. Приготування фаршів : з капусти.
8.Приготування начинок : сирної з родзинками.
9.Приготування начинок : з яблук, повидла.
2. Підготовка до виробництва сипучих продуктів.
3. Підготовка яєць та молока до виробництва.
4. Підготовка жиру до виробництва.
5. Приготування фаршів : з м'яса, ліверу.
6. Приготування фаршів : з риби.
7. Приготування фаршів : з капусти.
8.Приготування начинок : сирної з родзинками.
9.Приготування начинок : з яблук, повидла.
Комментариев нет:
Отправить комментарий