Майстер виробничого навчання

Завізіон Олена Іванівна

Дистанційне навчання

1.Ознайомлення з кондитерським підприємством. Інструктаж з безпеки праці та пожежної безпеки.
2. Підготовка до виробництва сипучих продуктів.
3. Підготовка яєць та молока до виробництва.



4. Підготовка жиру до виробництва.
5. Приготування фаршів : з м'яса, ліверу.
6. Приготування фаршів : з риби.
7. Приготування фаршів : з капусти.
8.Приготування начинок : сирної з родзинками.
9.Приготування начинок : з яблук, повидла.

Отправить по электронной почтеНаписать об этом в блогеПоделиться в XОпубликовать в FacebookПоделиться в Pinterest

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Главная страница
Подписаться на: Сообщения (Atom)

Обо мне

Завізіон Олена Іванівна
Просмотреть профиль

Архив блога

  • марта 2020 (1)

Сообщить о нарушении

Поиск по этому блогу

  • Главная страница
  • Освітньо - кваліфікаційна характиристика
  • Корисні поради
  • Дистанційне навчання
  • Портфоліо

Популярные сообщения

  • (без названия)
    Шановні здобувачі освіти! В зв’язку із введенням в закладах освіти карантину та для повного виконання навчальних планів та програм...
Тема "Венецианское окно". Автор изображений для темы: carlosalvarez. Технологии Blogger.